Showing all 25 results

Half Buckle

Half Buckle hordozó Újszülöttkortól 20 kg-os korig Bújjon össze babájával és a Baby Tula Half Buckle, az első hibrid, Ázsia ihlette hordozóval. Ez a félcsatos hordozó kényelmet és egy ergonómikus hordozó funkcionalitását nyújtja hosszú pántokkal ötvözve, amelyek tökéletesen illeszkednek minden testhez, amely a Mei Tai hordozók jellemzője. Élvezze a különböző hordozási pozíciók nyújtotta kényelmet 3,2 kg-tól 20,4 kg-ig, szűkítőbetét nélkül. A keresztezett vállpántok lehetővé teszik Önnek és babájának, hogy hordozás közben kényelmes, meleg ölelésben legyenek. Hasonlítsa össze a Half Buckle hordozót más Baby Tula hordozókkal itt!

Elfogyott
47.969 Ft
Elfogyott

Half Buckle

Half Buckle, Play

47.969 Ft
Elfogyott
47.969 Ft

Hálós (coast) hordozók

Hálós vagy Coast hordozók Explore / Free-to-Grow / Standard / Toddler A Baby Tula hálós hordozói ideálisak a nyári hordozáshoz! A Baby Tula hálós hordozó vonala párosítja a klasszikus megjelenést olyan hátrésszel, amely vászon helyett hálós anyaggal rendelkezik, így lehetővé teszi a levegő keringését. Ezeket a hordozókat azoknak a szülőknek szánták, akik aktív életet élnek – sportolnak, túráznak vagy hasonló tevékenységeket folytatnak. A hálós hordozók az Explore, a Free-to-Grow, a Standard és a Toddler típusú hordozók fajtáiban érhetőek el.

Standard

Standard hordozók 7 kg-tól 20 kg-ig A díjnyertes ergonómikus hordozónk a Baby Tula Standard könnyen kezelhető, kényelmes viseletet nyújt és ideális gyermeke bebújtatására. A születés pillanatától használható, azonban újszülöttek számára szűkítőbetét használata szükséges. Amennyiben olyan hordozót szeretne amelyet szűkítőbetét nélkül áll lehetőségében használni babája születésétől kezdve, abban az esetben a Free-to-Grow hordozó alkalmasabb választás. Hasonlítsa össze a Standard hordozót más Baby Tula hordozókkal itt!

Toddler

Toddler 11 kg-tól 27 kg-ig Az ergonomikus Baby Tula Toddler hordozó a legmagasabb és a legszélesebb hátrésszel rendelkezik az összes hordozónk közül. Egyszerű a használata és kényelmes Ön és gyermeke számára. A Toddler hordozó 11 kg feletti gyermekek hordozására szolgál, ezért egyedülálló támaszt nyújt a szülő hátának és a gyermeknek egyaránt, hogy a hordozás minnél kényelmesebb legyen. Hasonlítsa össze a Toddler hordozót más Baby Tula hordozókkal itt!

Explore

Explore hordozó Újszülöttkortól 20 kg-ig A sokoldalú és praktikus Tula Explore babahordozó az első olyan hordozónk amely lehetővé teszi az ergonomikus elől, kifelé hordozást. Hordozza gyermekét még több ergonomikus pozícióban: elől, befelé vagy kifelé és háton. Ugyanakkor az Explore hordozó minden olyan más funkcióval is rendelkelzik amelyekért a szülők imádják a Baby Tula hordozót: a baba méretéhez igazodik – az újszülöttkortól az ovodáskorig, állítható fejtámla, gyönyörű mintázatok, levehető kapucni, zseb a derékpánton, és mindez 100% minőségi pamutból. Hasonlítsa össze az Explore hordozót más Baby Tula hordozókkal itt!!

Free-to-Grow

Free-to-Grow hordozó Újszülöttkortól 20 kg-ig A teljesen testreszabható és ergonomikus Free to Grow Baby Tula hordozó állítható hátrésszel rendelkezik, hogy megfeleljen cseperedő babája igényeinek. Ez az innovatív kialakítás nem igényel szűkítőbetétet az újszülöttek számára és akkor is használható ha babája 3,2 kg-os. Hasonlítsa össze a Free-To-Grow hordozót más Baby Tula hordozókkal itt!