Flip book element

Baby Tula hordozó, Free-to-Grow, Sleepy Dust

44.769 Ft

Cikkszám: TBCA7G79 Kategória:
Tovább

Baby Tula hordozó, Explore, hálós, Sophia

57.569 Ft

Élvezze a kellemes pillanatokat a Sophia hálós hordozóban. Az apró, fehér virágokkal kitöltött, meténg virág színű háttér frissítő és elegáns megjelenést nyújt, mely a tavaszi virágzást ünnepli. Ezzel a hordozóval élvezheti a nyarat is, mivel a hátrész közepén található hálós anyag lehetővé teszi, a légáramlást, amely a séta során Ön és a baba frissességét biztosítja.

Cikkszám: TBCP6F61 Kategóriák: ,
Tovább

Baby Tula hordozó, Toddler, vászon, Confetti Dot

6.400 Ft

Cikkszám: TBCA9LGG9-1-1 Kategória:
Tovább

Baby Tula hordozó, Explore, hálós, Beyond

57.569 Ft

Élvezze a sétákat magasabb hőmérsékleten a Baby Tula Beyond hordozóban. Ez az érdekes, mégis elfogulatlan mintázat, metál kék színben, szürke hálós anyaggal bővítve és hozzá illő kapucnival, kellemessé varázsolja a nyári sétákat.

Cikkszám: TBCP6G89 Kategóriák: ,
Tovább

Baby Tula hordozó, Explore, vászon, French Marigold

Ez a Tula a tavasz hírnökét képviseli egy kis párizsi virágzással. A „French Marigold“ friss virágokat és csokrokat jelenít meg kékesszürke szöveten. A mintázat folytatódik a hordozó belsejében, a váll- és derékpántokon és a levehető kapucnin.

Tovább

Baby Tula hordozó, Free-to-Grow, Muse

6.200 Ft

Cikkszám: TBCA7G75 Kategória:
Tovább

Baby Tula hordozó, Explore, vászon, Discover

57.569 Ft

Fedezzék fel a világot ölelkezve! A „Discover“ mintázatot a legkissebbek boldog reggelei inspirálták amelyeken új és érdekes dolgokat tanulnak, valamint a csillagos estéik amelyeken álomba ringatjuk őket. A csillagos mintázat a fekete szöveten folytatódik a hordozó belsejében, a váll- és derékpántokon és a levehető kapucnin.

Cikkszám: TBCA6G59 Kategória:
Tovább

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.